Daily one

Een beroerte hebben gehad, en nu opnieuw moeten leren kijken, lopen, leven – maar hoe? Dat is waar MINDtherapy mee helpt. MINDtherapy ontwikkelt, produceert en levert producten voor mensen met een niet-aangeboren hersenaandoening – een NAH. Voor deze doelgroep hebben we een baanbrekend nieuwe revalidatietool ontworpen en op de markt gebracht: de Daily-One. De Daily-One is een Augmented Reality bril die patiënten met een NAH begeleidt in therapieoefeningen daar waar ze het meest nut hebben – in hun eigen huis.

 

Het bedrijf: MINDtherapy

MINDtherapy ontwikkelt, produceert en levert producten voor mensen met een niet-aangeboren hersenaandoening. Het bedrijf is opgericht door fysiotherapeut Henry Honné en R2Pro-eigenaar Henry Rodenburgh. Met zijn expertise in productontwikkeling, en de praktijkervaring van Henry Honné, is het eerste MINDtherapy product tot stand gekomen: de Daily-One.

Het product: Daily-One therapiebril

Huidige revalidatietools voor mensen met een niet-aangeboren hersenaandoening (NAH) laten onvoldoende toe dat er na begeleiding veelvuldig thuis wordt geoefend in de eigen leefomgeving, terwijl dit juist nodig is voor het herstel van de patiënt.

 

De Daily-One is een Augmented Reality bril die patiënten met NAH begeleidt in oefeningen in en rondom hun eigen huis ter bevordering van hun therapie. De oefeningen op de bril worden via een bijgeleverd desktop programma samen met de therapeut gemakkelijk aangepast en gepersonaliseerd. Zo kan de patiënt gemakkelijker en vaker gepersonaliseerde oefeningen doen in zijn eigen leefomgeving.

MINDtherapy en R2Pro

Van droom tot verkoop – we zijn bij het gehele proces zeer nauw betrokken. Een kleine greep uit onze werkzaamheden:

  • Leveranciers vinden en contact met de leveranciers onderhouden
  • Programma van eisen opstellen en bijhouden
  • (Interface) prototype van de desktop app maken
  • Promotiemateriaal zoals folders, films en de website maken en bijhouden
  • Zoeken naar en contact met verkoopkanalen/samenwerkingspartners

Client

Mind therapy

Datum

18/07/2017

Categorie

Design, Electrical, Mechanical, New, Style

nl_NLNederlands