About Us

Wij zijn R2Pro, ontwikkelaars van innovatieve, technische en gebruiksvriendelijke B2B producten. Door samen met jou stap voor stap heldere en haalbare doelen te stellen, maken we van jouw droom een product dat werkt. R2Pro – Where dreams are made.

Our dream

Onze droom is om jouw innovatieve idee om te zetten tot een produceerbaar product dat komt waar het hoort: bij de gebruikers!

 

Dit doen we met onze R2Pro methode; 6 stappen met heldere doelen, taken en resultaten per stap. Zo gaan wij graag de uitdaging aan en zetten de meest complexe vraagstukken om tot een tastbare oplossing.

 

Onze uitgangspunten hierbij zijn:

– Een goede balans tussen eisen, kostprijs en technische haalbaarheid
– Een produceerbaar eindproduct
– Duidelijke meerwaarde voor de eindgebruiker
– Commercieel voordeel voor onze klant

 

Met jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe het productontwikkelproces werkt, maar zien we ook hoe moeilijk het kan zijn als je hier nog geen ervaring in hebt. Daarom werken we met heldere en snelle communicatie, staan bij iedere stap naast je, maar houden altijd het einddoel in de gaten. Zo vormen wij de externe ontwikkelpartij die voelt alsof we maar één deur verderop zitten.

 

Dankzij ons hechte team en brede netwerk weten we vanuit verschillende disciplines jouw droom te verwezenlijken.

Meet the team

Henry Rodenburgh

CEO & PRODUCT DEVELOPMENT

Henry 3
Stefan Breedveld

SENIOR DESIGNER & NEW BUSINESS

Stefan 2
Denise van Bavel

USER EXPERIENCE & ERGONOMICS

Denise 2
Sera van der Valk

JUNIOR DESIGNER

Sera 2
Pol Konings

DESIGNER & ENGINEERING

Pol 2

Say Hello

Heb jij een innovatief nieuw idee? Of loop je juist tegen een probleem aan? Daag ons uit! Neem snel contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen doen!
Operations@r2pro.nl
+31(0)85 06 06 227

Onze klanten

logocloud 210723
nl_NLNederlands