Passio Solo

GT Vending, dochter van Fortune Coffee,  produceert koffieautomaten voor kantoren en bedrijven. Wij vormen binnen GT Vending de ontwikkelafdeling. Één van de door ons ontwikkelde koffieautomaten: de Passio Solo – een snel te bedienen koffieautomaat met een eigentijds design.

Het bedrijf: GT Vending

GT Vending, dochter van de franchiseorganisatie Fortune Coffee, produceert koffieautomaten voor kantoren en bedrijven. Een aansprekend en eigentijds design, eenvoudig gebruik en schoonmaak staan hierbij voorop. Daarnaast is er veel aandacht voor de servicevriendelijkheid en mogelijkheid voor recycling.

Het product: Passio Solo

De Passio Solo vormt het instapmodel in de Passio serie, maar dat betekent niet dat we hebben ingeleverd op het ontwerp. De eye-catcher van de Passio Solo is de strakke draai/drukknop; een prettig te gebruiken knop met opvallende lichtring voor de status indicatie. Moderne leds onderdaan de automaat geven de koplocatie aan. En wanneer de lichten uitgaan zorgt een lichtsensor ervoor dat de automaat in de milieuvriendelijke eco-modus gaat.

GT Vending en R2Pro

Van droom tot verkoop – wij vormen de technische ontwikkelafdeling binnen GT Vending. Zo zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de koffieautomaten en verzorgen we de inkoop voor de productie. Een kleine greep uit onze werkzaamheden voor de ontwikkeling van de Passio Solo:

  • Ontwerp van draai/drukknop, inclusief innovatieve lightguide
  • Ontwerp van interne componenten tbv de koffiebereiding
  • Opzet van de elektronica en software, begeleiding van de uitbesteding
  • Zorgdragen voor de certificering en daarbij behorende documentatie
  • Maken van alle productiedocumentatie.
  • Maken van handleidingen en instructiefilms
  • Gebruikersonderzoek en testen

Client

GT Vending

Datum

17/01/2020

Categorie

Design, Electrical, Mechanical, Style

nl_NLNederlands