Passio Maestro

GT Vending, dochter van Fortune Coffee,  produceert koffieautomaten voor kantoren en bedrijven. Wij vormen binnen GT Vending de ontwikkelafdeling. Één van de door ons ontwikkelde koffieautomaten: de Passio Maestro – niet alleen een koffieautomaat, maar een koffie ervaring.

Het bedrijf: GT Vending

GT Vending, dochter van de franchiseorganisatie Fortune Coffee, produceert koffieautomaten voor kantoren en bedrijven. Een aansprekend en eigentijds design, eenvoudig gebruik en schoonmaak staan hierbij voorop. Daarnaast is er veel aandacht voor de servicevriendelijkheid en mogelijkheid voor recycling.

Het product: Passio Maestro

De Passio Maestro is het paradepaardje van Fortune Coffee. Een 7 inch full colour touchscreen biedt eindeloze mogelijkheden om de perfecte dranken in te stellen. We hebben verschillende grafische stijlen gemaakt, zodat iedere klant een display kan kiezen dat bij hem past – van zakelijk tot creatief – met per stijl een bijpassende audio feedback. Zo biedt de Passio Maestro een complete koffie ervaring.

GT Vending en R2Pro

Van droom tot verkoop – wij vormen de technische ontwikkelafdeling binnen GT Vending. Zo zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de koffieautomaten en verzorgen we de inkoop voor de productie. Een kleine greep uit onze werkzaamheden voor de ontwikkeling van de Passio Maestro:

  • User Interface design (Touch screen)
  • Ontwerp van interne componenten tbv de koffiebereiding
  • Opzet van de elektronica en software, begeleiding van de uitbesteding
  • Zorgdragen voor de certificering en daarbij behorende documentatie
  • Maken van alle productiedocumentatie.
  • Maken van handleidingen en instructiefilms
  • Gebruikersonderzoek en testen

Client

GT Vending

Datum

29/10/2019

Categorie

Design, Electrical, Mechanical, Style

nl_NLNederlands