Rol bij R2PRO:  CEO, projectmanager

Ervaring:  32 years in product development

Specialiteit:  Electrical, Management, Product solutions

Opleiding:  HTS Electronica, post HBO Bedrijfskunde

Henry Rodenburgh

Lego, meccano, elektronische experimenteerdozen…Als kind wilde ik al graag weten hoe dingen werkten en zelf dingen maken. Deze interesse sloeg al snel om in het echt willen begrijpen en daardoor zelf kunnen ontwerpen. Deze passie voor ontwerpen en nieuwe technieken drijft mij na 10-tallen jaren nog steeds en de nieuwsgierigheid richt zich nu juist op de toepassing!

 

Hoe kan ik al die jaren ervaring gebruiken om een product te laten slagen in al zijn aspecten? Van haalbaarheid in het begin tot productie en optimaal gebruik aan het eind? De gedrevenheid van mij om elk aspect aandacht te geven is bijna obsessief maar ik hou van deze complexiteit! De voldoening haal ik uit een tevreden eindgebruiker en een klant die blij is met het verdienmodel achter het product.

“I love to make a business grow, accelerating growth by the implementation of innovation.”

In de loop der jaren ben ik via het zelf ontwerpen van software en elektronica gegroeid naar projectleider van grote multidisciplinaire ontwikkelprojecten voor een verscheidenheid aan markten (laboratorium, medisch, agro, semicon). Tenslotte ben ik jarenlang hoofd ontwikkeling en kwaliteitsmanager geweest bij een bedrijf gericht op ontwikkeling en assemblage.

nl_NLNederlands