Vacature: strategisch accountmanager
Vacature: strategisch accountmanager

01-11-2018 | R2Pro is opzoek naar een strategisch accountmanager!

Maak jij makkelijk verbinding met mensen, ben je in staat nieuwe klanten binnen te halen en huidig klantcontact goed te onderhouden, kan je strategische plannen maken om groei binnen het bedrijf te realiseren, en ben je gek op techniek? Dan is deze functie iets voor jou!

 

R2Pro

R2Pro is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot dé ontwikkelafdeling voor bedrijven met een grote ambitie. We acteren als een verlengstuk, denken innovatief, ondernemend en richten ons altijd op de eindgebruiker. Ons doel? Zorgen dat productideeën komen waar ze horen: bij de gebruiker!

Momenteel werken we bij R2Pro met een klein team aan diverse projecten. Deze projecten richten zich voornamelijk op de medische industrie, maar ook de ontwikkeling van een koffieautomaat behoort tot de recente projecten.

 

Onze ambitie

De afgelopen jaren hebben we aan mooie projecten mogen werken en hierdoor een divers klantenbestand opgebouwd. Naar de toekomst kijkende willen we deze krachtige en stabiele basis uitbouwen en hebben we de gezonde ambitie om in de komende 3 jaar onze omzet te verdubbelen. Om dit te realiseren zoeken wij een strategische accountmanager die een plan uitstippelt, samenwerkingen uitbouwt en nieuwe contacten legt.

 

Jouw rol

Voor deze rol zoeken we dus meer dan alleen een accountmanager. We zoeken iemand die gek is van techniek en een waardige gesprekspartner kan zijn voor onze klanten die veelal meer aan de business kant zitten dan aan de technische kant. Maar we zoeken ook iemand die in staat is om strategisch te denken, iemand die samen met ons voor de beoogde groei kan zorgen.

Binnen onze kleine organisatie krijg je hiervoor alle vrijheid en geniet je veel verantwoordelijkheid. Je staat midden in de organisatie en snapt wat er voor de realisatie van verschillende soorten projecten nodig is.

Verder zet je zelf de strategische lijnen uit en bedenk je hoe de verschillende facetten binnen het bedrijf hier aan bij kunnen dragen. Jij bepaalt waar wij ons als bedrijf op gaan focussen zodat we samen de omzetverdubbeling weten te realiseren.

 

Jouw kwaliteiten

• Je ziet al snel meerwaarde en denkt in businesscases voor onze klanten en voor ons zelf
• Je hebt interesse in en begrip van techniek en houdt de nieuwste ontwikkelingen bij waardoor je goed met de klant mee kan denken en deze kunt vertalen naar de interne organisatie.
• Je kunt onze technische expertises vertalen naar een strategisch plan om nieuwe klanten te benaderen
• Je bent een goede netwerker en gesprekspartner tot op directieniveau
• Je hebt goede communicatievaardigheden.
• Je bent ondernemend, zelfstandig en toont verantwoordelijkheid.
• Je kunt je goed in de klant verplaatsen maar praat hem niet naar de mond.
• Je ziet oplossingen waar anderen problemen zien en kan kritisch zijn als het nodig is.
• Je presenteert vol overtuiging en staat met zelfvertrouwen voor groepen.
• Je durft initiatief te nemen en bent niet bang in het diepe te springen.
• Je hebt enkele jaren praktijkervaring en mogelijk al een netwerk
• HBO of Universitair niveau

 

Enthousiast geworden?

Ben jij in staat om te verbinden en strategisch te denken, neem dan contact op. Als jij ons overtuigt van je kwaliteiten stippelen we samen de verdere route van onze en jouw groei uit! Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en deeltijd vinden we prima!

Stuur bij interesse een motivatiemail en CV op naar Henry Rodenburgh (henry.rodenburgh@r2pro.nl) of bel als je aanvullende vragen hebt (06-34939977).

Vacature_R2Pro_strategisch_accountmanager

Comments are disabled